onsdag 25 december 2013

Juldagen 2013

Oj, nu var det längesedan jag skrev ngt.

Vilket tråkigt julväder! Regn och rusk och det blåser så att det regnar sidledes. Alltså kan det bli tid för lite stickning!

Sedan september är jag klar med Tant Koftas muddar i cashmere och en sjal från Geilsk som heter Grib Garnet, en stor skön sjal.


Jag har även varit med i min första KAL en Mystery Shawl designad av Stephen West. Under 4 veckor fick man en ledtråd per vecka och kunde se sjalen växa fram. Nedan ser du hur min blev:Projekt just nu är en tröja ur boken Lekre Masker och Lekne Ting som heter Åttebladsrosa, det är inte så mycket kvar på den nu. Broderier på ena ärmen och sedan skall den monteras ihop. Jag har som tur är fäst trådarna under arbetets gång.

Tidigare i höst så beställde jag en sjal av Christel Seyfarth som jag tänkte hugga tag i snart. (ngn gång under julledigheten). Har varit inne på You Tube och kollat lite på hur mönstret fungerar. Lite annorlunda men det verkar kul.

Jag stickar även på ett nytt sjalmönster från Tant Kofta som heter Karusell i Filisilk som är ett underbart mjukt garn. Min är grå men en kant längst ner i svart och sedan skall det även vara pärlor längst ned och då tänka jag köpa silverpärlor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar